Tawaran beli satu percuma satu pas My50 RapidKL Leave a comment


Kepada mereka yang tinggal di Lembah Klang dan ingin mencuba bergerak menggunakan pengangkutan awam untuk urusan harian, kini ada satu sebab yang menarik untuk berbuat demikian. Rapid KL sedang menawarkan promosi beli satu percuma satu bagi pass bulatan My50 sempena 9.9 ini. Ya, pas pengangkutan tanpa had untuk bas dan tren untuk dua orang dengan hanya RM50.

Begini caranya untuk menikmati tawaran “My50 Buddy 2 Untuk 1” ini. Pengguna baru pertama sekali perlulah memuat turun aplikasi perancang pejalanan Pulse oleh Rapid KL untuk mendaftar. Isikan semua butiran kedua-dua pengguna menerusi aplikasi berkenaan. Sekiranya permohonan anda berjaya, anda akan menerima emel pengesahan pada 8 September, sehari sebelum tarikh penebusan pada 9 September.

Penebusan berkenaan boleh dibuat di stesen LRT KL Sentral (East Wing) dan Hab Bas Pasar Seni pada 9 September. Kedua-dua penama perlu hadir ketika menebus pas mereka, dengan menunjukkan MyKad dan emel pengesahan tersebut. Tempoh bermohonan adalah hingga 7 September. Namun, ambil maklum bahawa tawaran ini hanyalah untuk pengguna baru My50.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *